Stag Bitjes

De kleurrijke bitjes van Stag Hockey zijn de meest verkochte bitjes op de markt. Deze gebitsbeschermer is gebruiksvriendelijk en licht van gewicht. Het bitje is latexvrij en leverbaar in 11 kleuren. De bitjes zijn ook geschikt voor andere sporten. Het is makkelijk in te passen door eerst in heet water zacht te laten worden en goed te bijten. De bitjes zijn verkrijgbaar in twee maten: Junior (tot 10 jaar) en Senior (vanaf 10 jaar).

Product

Stag Bitje
Maat Junior (tot 10 jaar) – Senior (vanaf 10 jaar)
Kleur Transparant – Wit – Geel – Oranje – Roze – Paars – Rood – Royal – Licht Blauw – Groen – Zwart

Stag Scheenbeschermers

Al jaren maakt Stag Hockey scheenbeschermers die geschikt zijn voor alle spelers op elk niveau. Voor iedereen hebben we bescherming die hij of zij nodig heeft. Bijvoorbeeld de “ouwe trouwe” voorgevormde X-Light harde Tibia. Kracht door eenvoud en al jaren een succesitem in ons assortiment. De Tibia heeft ondertussen ook enkele varianten gekregen: de RS, de Pro Light, de Special en de Pro Soft. Allemaal scheenbeschermers met verschillend materiaal en met of zonder klittenband.

Het assortiment wordt gecompleteerd door de Superlite en Xtralite. Voor ieder wat wils. Kijk in de webshop voor alle kleuren, materialen en prijzen en kies de scheenbeschermer die bij jou past.

Stag Handschoenen

De beschermende handschoenen van Stag Hockey bieden optimale bescherming tegen ballen of sticks waardoor je geraakt wordt op de hand of handen. Wij bieden handschoenen voor zowel binnen als buiten, voor elk niveau van bescherming en voor de wens van elke hockeyer, bijvoorbeeld open of dichte hand. Wij hebben in ons assortiment ook handschoenen voor strafcorneruitlopers.