Stag Hockeyballen

Stag Hockey heeft diverse typen hockeyballen op voorraad, in verschillende kleuren en stijlen. De bekendste is de Pro Turf bal. Dit is een holle PVC bal van topkwaliteit en verkrijgbaar in effen kleuren, of in het swirl of paint effect, of een marmer of glitter effect. Er zitten twaalf ballen verpakt in een nylon draagtas. De ballen zijn ook per zes verkrijgbaar. De swirl ballen worden geleverd in een mix van zes verschillende designs. Er is ook een straathockeybal variant. Dit is een extra lichte bal die ideaal door kinderen kan worden gebruikt in de tuin, op straat of zelfs in huis.

We hebben ook een wedstrijdbal voor op het waterveld: de Dimple Pro Lite. Deze holle bal heeft dimples die er voor zorgen dat de bal laag blijft op het waterveld en niet te veel wordt afgeremd. De Dimple Pro Lite Elite heeft een kern van kurk en is de beste bal voor het hoogste niveau.

Nog twee varianten zijn de minibal, speciaal voor de jongste jeugd, met dezelfde grootte als de Pro Turf, maar lichter, en de Indoorbal, de gele zaalhockeybal die minimaal stuitert en ideaal is voor het mooie spel binnen.

Stag Tassen

De tassen van Stag Hockey bieden ruimte, comfort en we hebben tassen voor elk type hockeyer. Of jij nu een setje kleding voor vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijd mee wil nemen, of alleen een stick, jouw telefoon en portemonnee; wij hebben de ideale tas voor jou. Elke tas heeft een plek om de stick op te bergen en afhankelijk van de tas nog enkele vakken erbij voor de overige spullen. De (meeste) tassen zijn ook te bedrukken met club- of sponsorlogo en rugnummers. Ook voor de keeper hebben we een geschikte tas om alle bescherming goed in op te bergen.

Alles voor de Trainer / Coaches

Stag Hockey zorgt voor de beste materialen voor alle trainers en coaches. Of het nu gaat om hesjes, ballentassen of een notitieblok. Wij hebben het en zorgen ervoor dat elke trainer / coach goed voorbereid op zaterdag en zondag langs de lijn staat of doordeweeks op het veld.